Arata-mi calea! Calea ferata.

O papusa anemica si blonda, nici aia cumparata de noi, zace pe te miri unde. Pe Pizza o distreaza numai cind Ozonu’ tipa la ea (la papusa) spunindu-i ca-i un crocodil, un sarpe, o pasare, un cal, iar papusa (imprumutind vocea mea pitigaiata) protesteaza, luptindu-se galagios si cu accente feministe intru afirmarea identitatii ei depline. Apoi ajunge sa zaca iar cu zilele prin colturi de casa (ca toate feministele, de altfel). In schimb, masinile, trenurile, tractoarele, pustile, monstrii, dinozaurii uriti si infricosatori sunt mult mai interesanti cu totii. Si mai multi.

Nici nu stiu daca e prea tirziu sau prea devreme sa-i cumparam jucarii de fetite (whatever that means), probabil ca vom afla in curind.

Pina una alta, a facut saptamina asta 5 luni, marea ei revelatie e ca poate sa stea in fund si, nu-i asa, daca tot poate, de ce ar sta altfel?  Poate doar sa se opinteasca, sa ajunga cu picioarele pe pamint si sa o ia la goana dupa fra’su? O noua era a inceput, parca imi amintesc vag ca era una agitata 🙂 E bine, mai am de scapat de citeva kilograme, iar cercetatorii au dovedit stiintific ca mersul aplecat, cu pasi mici, pina te apuca ameteala e cel mai eficient in acest sens.

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

 1. Zaha' says:

  cum, cum? merge si de-a busilea?! ;))

 2. Joe says:

  Nu, dar nu ma ingrijorez, Ozonu’ abia acum merge de-a busilea! :))))

 3. Zaha' says:

  :))
  ce obrajori buni de mancat (pupat) mai are si Pizza voastra!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *