Am revenit

De citeva zile ma gindesc intens sa revin pe blog, asa ca …iata-ma. Nu stiu exact cum mi-a reaparut dorinta de a scrie, dupa ce am pierdut-o total timp de…2 ani. 🙂 Cred ca imi este dor sa scriu in romana, acum zilele mele contin doar texte in engleza si daneza, si un efort constant (si putin stresant, recunosc) de a le scrie cit mai corect. In capul meu e o amestecatura de cuvinte, expresii, reguli de gramatica si tot ce fac e sa-mi gasesc drumul prin hatisul asta spre pagina de Word.

Va multumesc pentru toate mesajele trimise in acest timp. Da, suntem bine cu totii:

Ana – tocmai a terminat gradinita, luni incepe o perioada de acomodare la scoala, un fel de gradinita in cadrul scolii care va dura pina in august cind intra in casa 0.

Tudor e in casa a 3-a, joaca fotbal la unul dintre cluburile de aici (OKS), ceea ce ii ocupa tot timpul: antrenamente de 2 ori pe saptamina si competitii in weekend-uri.

Cosmin s-a reprofilat total si acum e rigger, adica unul dintre tipii aia care se catara pentru a construi scene pentru concerte, festivaluri sau decoruri pentru piese de teatru. Apoi mai are diverse joburi colaterale si proiecte de fotografie.

Eu scriu ca freelancer pentru diversi clienti, de curind si pentru un site in daneza. Sunt la inceput, nu stiu daca va deveni un proiect pe termen lung, insa eu sper. Adun idei si notite pentru o noua carte pentru copii care ma bintuie de ceva timp, sunt voluntar la o gradina urbana de aici in oras si am propus citeva proiecte noi pentru anul asta, m-am apucat serios de sport cu un coach virtual dintr-o aplicatie care imi place foarte tare.

Dar despre toate acestea, pe larg, in niste posturi viitoare. 🙂

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *