9 zile pina la Craciun. Cit sunt de minunata

Pentru Ziua 4, planul de exercitii zice: Write a letter to an agent telling her how wonderful you are. (Nu l-am tradus, in romana suna si mai infricosator 🙂 )

Draga agentule X,

Sunt cea mai ingrozitoare persoana pe care corespondenta ta ti-a scos-o in cale. Nu are sens sa te mint, pentru ca nici macar asta nu sunt in stare sa fac calumea.

Sunt aeriana, nu iau niciodata restul de la magazin decit daca vinzatoarele tipa dupa mine. Pina ajung acasa, voi fi pierdut, inevitabil, ceva din sacosa sau din buzunare. Unii zic ca traiesc in lumea mea, asa o fi, dar pentru ca exista momente rare (dar cu atit mai sublime) cind lumile noastre se intersecteaza nu vad de ce m-ar ponegri tocmai atunci.

Strabat un drum de 15 minute in 45 de minute, pentru ca mereu ma fura peisajul. (Si nici macar nu e necesar unul frumos, te asigur)

Cred tot ce aud, fara macar sa-mi treaca prin cap ca oamenii ar inventa ceva cu alt scop decit scrisul.

Cind mi se pare ca am o idee buna, ajung la maximum de entuziasm in 3 secunde. Cind tot eu constat ca nu e chiar atit de buna, sunt deprimata 3 zile.

Odata, mi-am lasat copilul sa alerge prin casa, flamind, cerind de mincare cu castronul gol in mina, pentru ca eu notam niste idei in Evernote.

Apropo de idei, am multe, le-am notat pe (aproape) toate, dar nu sunt multumita. Problema e ca nu eram multumita nici acum 10 ani si, cel mai probabil, nici peste 50.

Nu prea ma iau in serios si asta se vede. Si se simte. Nu intotdeauna placut.

Cel mai mult imi doresc ca cea mai mare problema a mea sa fie  daca sa-l pun pe extraterestrul Noni sa aiba un accident spatial cu Mos Craciun sau…nu.

Sunt deschisa unei colaborari.

Numai bine,

Joe

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *