Morcovi cu sos de migdale

Azi iarasi am reusit performanta sa maninc ceva diferit de Ozzy care si-a devorat supa lui de conopida facuta ieri.

Asa ca am pus repede la aparatul de aburi vreo 6 morcovi. Pina s-au aburit ei am preparat sosul din urmatoarele ingrediente: o cana de migdale crude (ba chiar exista si migdale crude decojite pentru pretentiosi) inmuiate in apa de cu seara, 3 catei de usturoi, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de fulgi de drojdie (se gasesc la Plafar), un pic de apa si un pic de lapte de soia (nu m-am putut abtine sa nu adaug), sare. Le-am pasat bine pina au devenit de consistenta unei smintine mai groase. Am adaugat totul peste morcovi, am mai prajit doua felii de piine de secara si gata, papile gustative in al 9-lea cer!

Sursa reteta: http://retete-vegane.blogspot.com

Cresc copii, povesti si visuri.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *